Nikdy v živote nezabudnite na tieto tri veci. Že domov nie je miesto, ale pocit. Že čas sa nemeria hodinami, ale okamihmi. A že tlkot srdca sa nedá počuť, ale cítiť a zdieľať.. - Neznámy autor

Predaj 4i rodinný dom, pozemok 500 m2, Čaňa, Košice okolie, 3D

  • Dom
  • Obývačka
  • Obývačka
  • Detská
  • Detská
  • Spálňa
  • Kúpeľňa
  • Kuchyňa
  • Zádverie
  • Dom
  • Terasa
  • Dom

Rodinný dom na predaj v lokalite Čaňa v Košiciach - okolie

"Osobné veci sú všetko, čo potrebujete!"

Ak hľadáte útulný kompletne zariadený bungalov s veľmi peknou dispozíciou, primeraným pozemkom v dobrej dostupnosti od krajského mesta Košice, tak táto ponuka je určená práve vám. Spoločnosť Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, +421903806237 vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 4 izbový rodinný v obci Čaňa, okres Košice – okolie.
Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.

3 D obhliadka : https://livetour.istaging.com/c50a22e3-ad7b-49ae-8d9d-9c5fb404b159

**** Veľkou výhodou tejto ponuky je kompletné vybavenie domu, lokalita v ktorej je dokončená výstavba okolitých rodinných domov, rozumná dispozícia, kompletná občianska vybavenosť v obci a dobrá dostupnosť do Košíc.

**** Popis domu: 4. izbový bungalov je postavený z porobetónových tvárnic Ytong a je zateplený. Valbová strecha je pokrytá betónovou krytinou zn. Bramac. Okná sú plastové, s izolačným 3. sklom. Bungalov bol postavený v roku 2017 a skolaudovaný v roku 2018.

***** Dispozícia: Aj napriek atypickému pôdorysu je dom logicky a účelne rozdelený na dennú a nočnú časť. Po vstupe do domu vás uvíta zádverie so vstavanou šatníkovou skriňou a hosťovským WC s umývadlom. Centrálna chodba v dome zabezpečí vstup do každej miestnosti. Dve priestranné detské izby so šatníkovými skriňami, spálňa, priestranná obývačka s krbom, ktorá je spojená s kompletne zariadenou kuchyňou zabezpečia bývanie bez kompromisov.
Dominantou obývačky je klavír, ktorý patrí k zariadeniu domu. V kuchynskej časti sa nachádza praktický východ na krytú terasu. Priestranná kúpeľňa s WC, sprchovacím kútom, vaňou a dvomi umývadlami, technická miestnosť a špajza sú samozrejmou súčasťou moderného bývania. Príjemné posedenie vám ponúkne priestranná krytá terasa. Dom je orientovaný vstupnou časťou na juh, nočná časť na sever a západ.
Obytná plocha: 125 m2, zastavaná plocha 151 m2.

**** IS: elektrina 230/400 V, vlastná studňa, obecná kanalizácia, klimatizácia, internet. Prístup na pozemok je z asfaltovej obecnej komunikácie.
Vykurovanie: podlahové teplovodné vykurovanie, elektrický kotol.

**** Popis pozemku: Výmera rovinatého a oploteného pozemku je 500 m2. Vjazd na pozemok je cez automatickú posuvnú, lamelovú bránu, kde sa nachádza parkovacie státie pre dve autá. V budúcnosti je možná alternatíva prestrešenia parkovacieho státia. Trávnatá plocha pred domom, úžitková časť s vyvýšenými záhonmi v pravej časti pozemku, priestor pre trampolínu a detské ihrisko, priestor na záhradný domček „za domom“ umožní plnohodnotné využitie pozemku.

**** Občianska vybavenosť: Obec Čaňa sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou s dobrou dostupnosťou do krajského mesta Košice.

**** Využitie: Zbaľte si osobné veci a bývajte! Bungalov je vhodný pre klientov hľadajúcich okamžité bývanie v rodinnom dome bez potreby nekonečných dokončovacích prác............................ Vhodný pre rodinu s viacerými rodinnými príslušníkmi. V blízkosti domu sa nachádza škola, škôlka a kompletná občianska vybavenosť. Pre malých hokejistov, futbalistov alebo krasokorčuliarky je v bezprostrednej blízkosti zimný a futbalový štadión. Rybári si prídu na chuť blízkosťou rybárskych revírov.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Peter Plačintár, +421 903 806 237, placintar@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Podrobné informácie

vrátane provízie
1
4
152 m²
500 m²
125 m²
osobné
aktívne
áno - separovaný
studňa
230/400V
optika
vaňa a sprchovací kút
vlastné – kombinované
25 m²
Ytong
zariadený
plastové
rovina
asfaltová cesta

Video

Poloha nehnuteľnosti na mape

Čaňa, Košice-okolie, Slovensko


3D virtuálna prehliadka iStaging



Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Peter Plačintár

Ing. Peter Plačintár

rodinný realitný maklér

hovorím po slovenskyЯ говорить русскийmówię po polskuI speak englishmluvim česky

+421903806237

placintar@impulzreal.sk Maklér má 16 ponúk Certifikáty
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice-okolie
  • Mesto Čaňa
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421903806237
  • Aktualizované 16. apríl 2024

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Peter Plačintár

Ing. Peter Plačintár

rodinný realitný maklér

hovorím po slovenskyЯ говорить русскийmówię po polskuI speak englishmluvim česky

+421903806237

placintar@impulzreal.sk Maklér má 16 ponúk Certifikáty